Fællesskab Forpligter er stiftet d. 29. Juni 2017 og er nu en måned gammel.

De indsamlede midler skal anvendes til fordel for de mennesker og familier, der blev ramt ved flodbølgen i Grønland, natten mellem d. 17. og 18. Juni 2017.

Foreningen har ingen administrationsomkostninger, alle donationer går ubeskåret til gavn for ofrene.

Foreningen vil ud af de indsamlede midler yde støtte til de af ulykken berørte mennesker, således, at de kan genetablere en tilværelse enten på samme sted eller på en anden lokalitet, de måtte foretrække. Midler vil således ikke blive anvendt til øjeblikkelig og kortfristet hjælp. Fokus vil være på det seje træk der udestår, for at give de berørte mennesker en mulighed for at genetablere deres tilværelse.

Opløsning af foreningen sker automatisk 3 år efter datoen for stiftelsen. Ved lukningen af foreningen vil eventuelle ubrugte og overskydende midler blive doneret til Foreningen Grønlands Børn.

Læs mere om Fællesskab Forpligter på foreningens hjemmeside – her kan du finde Foreningens vedtægter, indsamlingstilladelse, seneste nyt, oplysninger om personerne bag mm.
LINK: WWW.FÆLLESSKABFORPLIGTER.DK

Foreningen har modtaget stor opbakning i den forgangne måned, hvilket vi er meget taknemlige for. Der er modtaget støtte fra alle egne af Rigfællesskabet – det viser sammenhold og solidaritet.

De mange medfølende kommentarer der er lagt på foreningens facebookside i den forgangne måned, varmer ikke blot hos folkene bag Foreningen, men også hos ofrene for naturkatastrofen. Gå meget gerne ind på Foreningens facebookside og fortæl hvorfor du har valgt at støtte.

LINK: https://www.facebook.com/faellesskabforpligter/

Vi fortsætter kampen med glæde og håber fortsat på Jeres fantastiske opbakning.

Mange venlige hilsner
FÆLLESSKAB FORPLIGTER

COLLAGE artikel3 mindre version

Salling Bank: 7890 - 3405005
IBAN DK1978900003405005
SWIFT SALLDK22
Mobil Pay +45 2217 8764 (Finn Jakobsen).